Nieuws

Fitness vanaf 1 juli

Beste sporters,

Het is gelukkig bijna zo ver! Op woensdag 1 juli mogen we onze fitness binnen weer openen. Deze heropening gaat wel gepaard met een aantal veranderingen, zodat we verantwoord aan de slag kunnen. Het trainingsrooster is aangepast en er zijn een aantal zaken omtrent de hygiëne die belangrijk zijn. Graag leggen we aan u uit welke maatregelen wij hebben genomen en wat we van u vragen om te doen.

Lees meer...
Nieuwsbrief juni is uit

Een maand later dan gebruikelijk ontvangt u hierbij de nieuwsbrief van Fitaal Drachten.
Het Coronavirus heeft een grote impact gehad op onze praktijkvoering de afgelopen maanden. En midden in deze periode nam Kees Verhoeven afscheid als eigenaar van Fitaal.

Lees meer...

Nieuwsbrief

200617 voorkant nieuwsbrief Juni

01 011 02 03sauna 04 05 06 07Dryneedle 08 09 10Fitness

Praktijkinformatie Fitaal 2020

Per 1 januari 2020 hanteren wij de volgende tarieven:

Zitting fysiotherapie € 37,00
Toeslag aan huis behandeling € 17,00
Telefonisch consult € 18,50
Intake en onderzoek na screening of verwijzing € 55,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 74,00
Zitting manuele therapie € 46,00
Zitting kinderfysiotherapie

€ 49,50

Zitting psychosomatische fysiotherapie € 49,50
Zitting Oedeem therapie € 49,50
Shockwave (éénmalig per behandelserie) € 50.00
Echografie (onderzoek) € 55,50
Zitting groepstherapie (3-4 pers.) € 28,50
Niet nagekomen afspraak  75% van bovenstaande tarieven
   

Fitaal heeft voor 2020 met de volgende zorgverzekeraars een contract afgesloten. 

- Menzis (+Anderzorg)
- De Friesland
- Zilveren Kruis
- VGZ (Univé, IZZ)
- CZ
- DSW
- Caresq

Wanneer u in 2020 dus een aanvullende verzekering heeft bij een van deze zorgverzekeraars, dan worden de behandelingen fysiotherapie conform de polisvoorwaarden vergoed. In alle overige gevallen ontvangt u de factuur en wordt u geacht deze zelf te betalen.

Het aantal behandelingen dat u vergoed krijgt is afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering bij uw zorgverzekeraar. U wordt geacht zelf de polisvoorwaarden te kennen.

De afspraak voor een behandeling wordt genoteerd op uw afsprakenkaart. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Voor een niet nagekomen afspraak of een te laat afgezegde afspraak (< 24 uur tevoren) rekenen wij 75% van het betreffende tarief. Dit wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed, dus hiervoor ontvangt u zelf een factuur.

Wij werken conform de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO). In de WGBO staan de rechten en plichten van zorgverlener en patiënt beschreven. Lees hier de volledige tekst

Wij doen er alles aan om uw behandeling en het contact met u zo prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het gebeuren dat u een klacht over ons heeft of ontevreden bent over onze dienstverlening en daarom heeft Fitaal een klachtenregeling. Daarnaast is Fitaal aangesloten bij de 'Klachtenregeling en Geschillencommissie' van het het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Een formulier over de klachtenregeling van Fitaal kunt u vragen bij de balie of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Meer informatie

Vanuit de opleiding fysiotherapie in Groningen begeleiden wij stagiaires.
Mocht u bezwaar hebben tegen het behandeld worden door een stagiaire dan kunt u dit kenbaar maken aan uw fysiotherapeut en zal hier rekening mee worden gehouden.

I.v.m. de hygiëne vragen wij u om een handdoek mee te nemen voor de behandeling en de oefenruimtes alleen te betreden met schone (sport)schoenen.

Fitaal is niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van de in dit gebouw of binnen de directe omgeving van dit gebouw bevindende eigendommen van bezoekers.

pluspraktijk2015