Buitentraining in 2-tallen

In vorige berichtgeving hebben we een aantal alternatieven aangeboden om te blijven bewegen, omdat we langer de fitness/sport dicht moeten houden. Deze opties zijn allen ‘op afstand’, zoals de wekelijkse YouTube fitness lessen van Chris en de besloten online Yoga- en ZwangerFit lessen en de Bootcamptrainingen. Daarnaast willen we ook weer de mogelijkheid aanbieden van een fysieke training, waarbij we uiteraard rekening houden met de regels van het RIVM en ieders veiligheid.

De nieuwe trainingsvorm zal buiten worden gehouden in onze ‘sporttuin’ onder begeleiding van een fysiotherapeut/trainer. In een halfuur kan er in tweetallen getraind worden. De oefeningen kunnen op elk niveau worden aangepast door de trainer, zodat de oefeningen voor iedereen uitvoerbaar zijn.  

Vanaf maandag 25 januari starten we met deze buitentrainingen. De trainingen worden aangeboden in de app van VirtuaGym op verschillende momenten in de week. Via deze app kunt u zich inschrijven voor een training. Wanneer u geen gebruik maakt van de app, dan kunt u ons uiteraard ook bellen. We bieden deze training extra aan onder de huidige voorwaarden van het abonnement wanneer deze niet gepauzeerd is. U kunt het zien als een extra service om fit te blijven!

Handig om te weten wanneer u mee gaat doen:

  • Probeer zelf een warming-up te doen (door lopend, fietsend, rennend te komen of dit voorafgaand aan de training buiten op de Sportlaan uit te voeren).
  • Kom alvast in sportkleding. Buiten staat een kledingbox om spullen droog in op te bergen. 
  • We willen graag iedereen een kans geven, dus tot 8 februari verzoeken wij iedereen om zich voor maximaal 1 les aan te melden. Afhankelijk van de animo kunnen we daarna beoordelen hoe we het verder gaan invullen. Zit de gewenste trainingstijd al vol? Dan is er een mogelijkheid om plaats te nemen op de wachtlijst in de VirtuaGym app. Bij afmelding van een ander lid, ontvangt u een bericht om u alsnog aan te melden voor de training.
  • Dat u alle vragen van de gezondheidscheck van het RIVM met ‘nee’ heeft beantwoord (https://www.rivm.nl/documenten/gezondheidscheck).