Wat is fitness?

Bij fitness kunt u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut werken aan uw gestelde doelen. U kunt vanuit de reguliere fysiotherapie doorstromen, maar u kunt ook zonder dit voortraject hieraan deelnemen. In het laatste geval zal eerst een intake worden gepland. Een intake bestaat uit een gesprek waarin uw gezondheid en trainingsdoelen worden besproken. Daarnaast worden een aantal fysieke metingen/ tests afgenomen. Aan de hand hiervan wordt een op maat gemaakt trainingsschema opgesteld.

Voor wie is fitness?

Fitness is voor iedereen die onder deskundige begeleiding wil werken aan individuele trainingsdoelen. Daarnaast kunt u hier ook gebruik van maken als uw fysiotherapiebehandelingen zijn beëindigd en u onder begeleiding wilt blijven trainen. Om goede begeleiding te garanderen, is een maximale groepsgrootte van 14 vastgesteld.

COPD en Seniorenfit

Voor mensen met COPD heeft Fitaal speciale trainingsgroepen. Daarnaast kunt u zich als u 55 jaar of ouder bent en het prettig vindt om met leeftijdsgenoten gezamenlijk in een groep te trainen, ook inschrijven voor Seniorenfit.

Wanneer

Fitness wordt op verschillende dagen en tijden aangeboden.

Kosten

Een overzicht van de tarieven voor een fitness abonnement bij Fitaal vindt u hier.
In sommige gevallen wordt een deel van dit abonnement vergoed door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg hiervoor uw polis of vraag ernaar bij uw zorgverzekeraar.

Meteen aanmelden? Dat kan hier.