Gebruik van de Virtuagym app

Na uw aanmelding en het registreren van uw gegevens kunt u gebruik maken van de Virtuagym app. U krijgt via de mail een uitnodiging voor het registreren en aanmaken van een eigen account. Voor meer informatie over het gebruik van de Virtuagym app kunt u onze Virtuagym Hulpgids raadplegen.

Alles in één

In de Virtuagym app staat uw persoonlijke intake vermeld en kunt u uw trainingsschema en prestaties inzien. In de app staan bij iedere oefening filmpjes waarin een juiste uitvoering van de oefening getoond wordt. Veel oefeningen kunnen daardoor duidelijker aangeboden worden.
En u kunt – ook buiten werktijden – u via de app afmelden en een ander inhaalmoment kiezen. Op basis van uw lidmaatschap worden alleen de inhaalmomenten getoond die voor u van toepassing zijn. U komt dus nooit in een verkeerde groep terecht.
De app biedt niet alleen voordelen voor de leden. De begeleiders van Fitaal kunnen per trainingsgroep een pushbericht versturen met informatie voor de volgende training. Dat kan een oproep zijn om een set droge kleding mee te nemen omdat buiten getraind gaat worden maar ook het inzetten van een vervangende begeleider vanwege ziekte of een cursus kan met een pushbericht gemeld worden. Voor leden die geen app op hun mobiel kunnen en/of willen downloaden blijven papieren trainingsschema’s gehandhaafd. En ook het telefonisch afmelden blijft natuurlijk mogelijk.