Nieuwe maatregelen m.b.t. fitness

Op 18 december 2021 zijn er door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Deze maatregelen hebben opnieuw ook betrekking op onze fitness- en sportlessen.

Vanaf 19 december geldt daarom: alle fitnesslessen vervallen.

Er worden alternatieven geboden voor de lessen van:
• Yin Yoga (maandag, dinsdag, vrijdag); deze les zal maandagavond (live) online georganiseerd worden. Deze les is voor de Yin Yoga leden ook later in de week online nog te volgen.
• Zwanger Fit (dinsdag en woensdag); deze les zal eveneens online georganiseerd worden.
• Alle buitenactiviteiten na 17:00 uur komen te vervallen (Bootcamp op dinsdag en donderdag en de buitenfitness op woensdag)
• Op het Youtube kanaal van Fitaal Drachten staat nog een groot aanbod van trainingen die thuis uit te voeren zijn. Zie Fitaal – YouTube
De leden van de Yin Yoga en Zwangerfit groepen zullen hierover nog nader worden geïnformeerd.

Op maandag en dinsdag worden er enkele tijdstippen opengesteld om buiten (in en rondom de achtertuin van Fitaal) met maximaal 2 personen een half uur onder begeleiding te sporten. Mocht u hier interesse in hebben, kijk dan in de VirtuaGym app om u hiervoor in te roosteren. Uiteraard kunt u hiervoor ook telefonisch contact met ons opnemen. Afhankelijk van de animo kunnen er nog nieuwe tijden opengesteld worden, dus houd het rooster hiervoor in de gaten (in de app komt dan te staan of de activiteiten te boeken zijn).

Ondanks deze domper zo vlak voor het einde van het jaar willen wij u wel alvast prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen. Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen en zijn voornemens u ook in 2022 weer met aandacht en plezier te ondersteunen bij uw training.

Met vragen kunt u altijd terecht bij onze baliemedewerkers op telefoonnummer 0512-541158.