Wat is 'Fit na de bevalling'?
Bij 'Fit na de bevalling' kun je na de bevalling op verantwoorde wijze weer je conditie en spierkracht opbouwen voor het doen van dagelijkse activiteiten en, desgewenst, sportieve activiteiten.
Afhankelijk van de vragen in de groep wordt een deel theorie behandeld over o.a. verzorging, houding en lichamelijke klachten. De lessen bestaan uit fitnessoefeningen en specifieke krachtsoefeningen zoals buikspieroefeningen.

Voor wie is 'Fit na de bevalling'?
'Fit na de bevalling' is bedoeld voor vrouwen die zich na de bevalling zo snel mogelijk weer fit willen voelen. Of voor vrouwen die na de bevalling een 'opstapje' willen hebben voordat ze weer met (intensief) sporten beginnen.
Je kunt met dit programma starten vanaf zes weken na de bevalling. De duur van het programma is afhankelijk van de trainingsdoelen.

Wanneer?
Om goede begeleiding te garanderen, houden we vast aan een maximale groepsgrootte van 10 personen (trainingstijden).

Kosten
Je betaalt € 102.00 per 10 weken als je ons opdracht geeft tot automatische incasso.
Ben je aanvullend verzekerd bij De Friesland Zorgverzekeraar dan wordt het programma geheel vergoed (met uitzondering van de eigen bijdrage).
Mocht je nog lessen tegoed hebben van het abonnement van Fit for 2, dan kun je deze na de bevalling voor de lessen 'Fit na de bevalling' gebruiken.

 

pluspraktijk2015