Wat houdt de training 'Gezond ouder' in?
U gaat aan de slag met het verbeteren van uw conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Door deze trainingen kunt u uw dagelijkse bezigheden, zoals bijvoorbeeld tuinieren en fietsen, gemakkelijker en langer volhouden.
Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Bij deze intake wordt een analyse gemaakt aan de hand van door u ingevulde medische vragenlijsten, en door u uitgevoerde lichamelijke testen gericht op problematiek bij ouderen. Daarna stellen we in overleg met u een individueel trainingsschema op dat past bij uw mogelijkheden en beperkingen. Natuurlijk brengen we de nodige variatie in de oefeningen aan om de training voor u zo prettig mogelijk te maken.
U traint in kleine groepen op vaste tijdstippen zodat u zeker weet dat u optimale persoonlijke begeleiding krijgt.

Voor wie is de training 'Gezond ouder'?
Deze training is bedoeld voor oudere mensen. Hoe ouder mensen worden, hoe minder ze over het algemeen bewegen. U onderhoudt met beweging allerlei lichaamsfuncties. Verouderingssymptomen zijn te beïnvloeden door de training 'Gezond ouder' bij Fitaal te volgen. Doordat u lichamelijk gezonder en fitter blijft, zult u uiteindelijk ook minder afhankelijk zijn van hulpmiddelen.

Wanneer?
Uw kwartaal- of jaarabonnement kan elk moment starten (trainingstijden).

Kosten
Voor deze training neemt u een abonnement bij Fitaal.
Bent u pashouder van PluZ dan ontvangt u 10% korting op deze training van Fitaal.

pluspraktijk2015