Nieuwe maatregelen fitness

Afgelopen vrijdagavond (26 november j.l.) zijn er door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. Enkele maatregelen hebben betrekking op onze fitness- en sportlessen.

Vanaf vandaag geldt:

Na 17:00 uur zullen alle groepslessen en fitnessuren komen te vervallen, met uitzondering van:

  • Yin Yoga (maandag), deze zal online georganiseerd worden.
  • Zwanger Fit (dinsdag en woensdag), deze zal online georganiseerd worden.
  • Bootcampgroepen (dinsdag en donderdag), deze zullen in aangepaste vorm met beperkte groepsgrootte (maximaal 4 deelnemers) doorgang vinden.
  • Buitenfitness (woensdag) zal in aangepaste vorm met beperkte groepsgrootte (maximaal 4 deelnemers) doorgang vinden.
  • De fitnessgroep van vrijdag 17:00 uur wordt vervroegd naar 16:00 uur.
  • Fitnessgroepen die ingeroosterd stonden om 16:15 uur (maandag en woensdag) worden een kwartier verschoven naar 16.00 uur.

Leden die na 17.00 uur bij ons trainen hebben de mogelijkheid om op een tijdstip overdag te blijven sporten de komende weken, mits er ruimte is in deze groepen. In dat geval kunt u zich via de VirtuaGym app inschrijven in een andere groep. Uiteraard kunt u hiervoor ook telefonisch contact met ons opnemen. 

Om meer leden de mogelijkheid te bieden om te blijven sporten, bieden wij op zaterdag een extra trainingsuur aan van 10.00 – 11.00 uur. Op deze tijd kan er in beide zalen boven (Olympia en Athena) getraind worden.

Afhankelijk van de animo om overdag te trainen én de beschikbaarheid van onze trainingszalen, kunnen wij eventueel meer trainingstijden overdag aanbieden. Neem daarom gerust contact met ons op wanneer u merkt dat er overdag geen vrije trainingstijden meer beschikbaar zijn.

Met vragen kunt u altijd terecht bij onze baliemedewerkers op telefoonnummer 0512-541158.

Met vriendelijke groet,

Team Fitaal