Fitaal heeft 2 november jl.voor de vierde keer de kwaliteitsaudit van het HCA (HealthCare Auditing) met positief resultaat doorlopen.

De 'oude' stoelen in de centrale hal zijn vervangen voor nieuwe.

In de nieuwsbrief deze keer aandacht voor vliegwieltraining, een nieuwe trainingsmethode die sinds kort bij Fitaal toegepast wordt; een interview met Marissa Lindemulder (AVS Sportdiëtist) over gezonde voeding; schouderrevalidatie bij bovenhandse sporters.

Binnenkort starten we een nieuwe bootcampgroep!

Dag: Donderdag
Tijd: 18.45 uur
Begeleiding: Chris Smeman

Meedoen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 0512 541158

Ook kun je een proefles doen. Deze kost € 7,50 (contant of per pin te betalen)
Voor abonnementsprijzen klik hier.

In de zomermaanden is het vaak erg rustig. De buren, de kinderen, veel mensen zijn op vakantie. Daarom bieden wij juist in deze periode een sportieve activiteit aan voor ouderen in groepsverband.
Voor wie en door wie?

De werkzaamheden voor het restylen van onze praktijk aan De Sportlaan komen in de afrondende fase. De afgelopen weken heeft u al kunnen merken dat er de nodige werkzaamheden zijn uitgevoerd. Inmiddels is er met het aanpakken van de balie begonnen

De afgelopen weken hebben wij ons achter de schermen voorbereid op de eisen en wijzigingen die de nieuwe wet ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ (AVG) met zich meebrengt. Inmiddels voldoen wij aan de AVG. Daarom hebben wij onze Privacy Policy, onze Praktijkinformatie 2018 en onze Algemene Voorwaarden gepubliceerd op de website. Eén dezer dagen ontvangt u van ons hierover een informatieve mail.

In de nieuwsbrief deze keer aandacht voor het belang van oefentherapie bij artrose, de nieuwe beweegrichtlijn die vorig jaar door de Gezondheidsraad is uitgebracht en schrijfproblemen bij kinderen.

Verder in dit nummer een interview met de dames van de administratie bij Fitaal.


Wij wensen u veel leesplezier.

In april zullen we weer gaan starten met een nieuwe cursus functionele training voor ouderen. Deze zal plaatsvinden op de donderdagochtend van 10.30-11.30 uur.

Ben je patiënt / lid van Fitaal en heb je altijd al eens willen deelnemen aan een recreatieve loopwedstrijd? Dan is dit bericht voor jou!

pluspraktijk2015