Komende maandag 30 september starten wij met Virtuagym. Hieronder volgt meer informatie over Virtuagym, de boekingsmail die u mogelijk van ons heeft ontvangen en uw lidmaatschap.

In de nieuwsbrief deze keer aandacht voor echografie in aanvulling op het lichamelijk onderzoek, fysiotherapie in warm water en ons nieuwe digitale fitnesssysteem Virtuagym.

Beste leden van Fitaal,

Een paar weken geleden heeft u de eerste informatie ontvangen omtrent ons nieuwe fitness-systeem Virtuagym. Op 30 september 2019 zullen wij overgaan op dit nieuwe systeem. Voorafgaand aan deze overgang zult u meerdere keren informatie ontvangen over dit proces en over het nieuwe systeem.

Achter de schermen zijn wij inmiddels druk bezig om ons voor te bereiden op de overstap naar een nieuw fitness-systeem ‘Virtuagym’. We hebben gekozen voor een nieuw systeem, Virtuagym, omdat we nu werken met 3 verschillende systemen. Virtuagym zal deze systemen allemaal vervangen.

Wij zijn gesloten:


- Maandag 10 juni, 2e pinksterdag

Fijne dagen namens Team Fitaal.

In deze nieuwsbrief aandacht voor:

- Schouderspecialisme
- Houdingsklachten bij kinderen
- Oncologie-fysiotherapie

Wij wensen u veel leesplezier!

In navolging van de Nationale Diabetes Challenge waar Fitaal het afgelopen jaar aan heeft deelgenomen, organiseert de Bas van der Goor stichting ism het Longfonds en de werkgroep Move2improve dit jaar de Nationale COPD Challenge.

Wat is Yoga?
Yoga gaat vooral om ontspannen en loslaten van stress. Yoga werkt in op bindweefsel en spieren waardoor er meer ruimte en herstel komt. Het lichaam kan weer soepeler worden en loslaten. Zo kan letterlijk en figuurlijk meer ruimte worden ervaren.

In de nieuwsbrief deze keer aandacht voor manuele therapie, de afdeling orthopedie van ziekenhuis Nij Smellinghe en de Olympische droom van Fitaal fysiotherapeut Harmen Jan van Ark.

Vanaf 1 januari 2019 stijgt het BTW tarief voor fitness van 6 naar 9%.

pluspraktijk2015