Heeft u ook steeds meer moeite met de alledaagse klusjes in en rondom het huis?

Gaat bijvoorbeeld tuinieren, een boodschappentas tillen of spelen met de kleinkinderen niet meer zo makkelijk als een paar jaar geleden? Mogelijk is het programma Functionele Training voor Ouderen iets voor u.

In de functionele trainingen worden de diverse dagelijkse activiteiten getraind door deze na te bootsen in de oefenzaal. Er wordt onder andere geoefend op het lopen, het traplopen, opstaan uit een stoel, opstaan van de grond en tillen. Het programma duurt twaalf weken, waarbij er 1 of 2 keer per week een uur getraind wordt. Voorafgaand aan de trainingen vindt er een intake plaats en na de cursus wordt er een evaluatie afgenomen. Er wordt in groepsverband getraind met maximaal acht personen in een groep. De kosten voor het gehele trainingsprogramma bedragen € 90,- (1x p.w.) of
€ 162,- (2x p.w.).

De Functionele Training Ouderen wordt bij Fitaal De Sportlaan op de maandag en donderdag aan het einde van de ochtend gegeven en zal bij voldoende deelname in maart van start gaan.

Voor meer informatie over de FTO of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Fitaal: tel. 0512-541158 of per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over het programma FTO kunt u opvragen bij Fitaal

pluspraktijk2015