Ben je patiënt / lid van Fitaal en heb je altijd al eens willen deelnemen aan een recreatieve loopwedstrijd? Dan is dit bericht voor jou!

Vorig jaar hebben we in ongeveer 14 weken een enthousiaste groep mensen getraind en heeft iedereen de 8 van Drachten op zijn eigen tempo uit kunnen lopen.

Net als vorig jaar willen we daarom met zoveel mogelijk patiënten en leden deelnemen aan de '8 van Drachten' op zondag 10 juni 2018. Het gaat hierbij om uitlopen, ieder op zijn eigen niveau en eigen snelheid.

Om goed voorbereid aan de start te staan is een uitgebreide en goede trainingsperiode nodig. Wij begeleiden je graag hiermee en dit doen we als volgt:

Wekelijkse training
  Op maandag 5 maart starten we met het geven van een wekelijkse training van 17.45 tot 18.45. In totaal trainen we 12 keer gezamenlijk.
Trainingsschema’s
  Je krijgt van ons gedurende 14 weken hardloopschema’s om naast de gezamenlijke training ook wekelijks individueel uw loopconditie op te bouwen.
Begeleiding
  De trainingen worden verzorgd door Chris, Sander en Femke. Het aantal loopminuten wordt geleidelijk aan opgebouwd. We vullen de training
  wekelijks aan met enkele oefeningen. 

IMG 3495  Denk hierbij aan oefeningen voor looptechniek, kracht, coördinatie en/of stabiliteit.
Extra
  Af en toe zal iemand met specifieke kennis over een onderwerp de trainingsgroep komen bezoeken!
Zondag 10 juni, 8 van Drachten
  We verzamelen bij de start in Beetsterzwaag en doen een gezamenlijke warming up.
  Vervolgens loopt ieder op zijn eigen tempo de 8, met als finish het Kiryat Onoplein te Drachten.

Naast bovenstaande begeleiding ontvang je van ons een loopshirt en wij verzorgen je inschrijving voor de '8 van Drachten'. De kosten hiervoor zijn eenmalig €75,-

Mocht jij totaal geen enkele minuut loopconditie hebben, neemt toe dan z.s.m. contact met ons op. Je kunt namelijk beter eerder beginnen dan 5 mrt, wij helpen je graag. 

Ga je de uitdaging met ons aan?!

Aanmelden kan telefonisch (0512-541158), via een inschrijflijst op één van onze vestigingen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

pluspraktijk2015