Achter de schermen zijn wij inmiddels druk bezig om ons voor te bereiden op de overstap naar een nieuw fitness-systeem ‘Virtuagym’. We hebben gekozen voor een nieuw systeem, Virtuagym, omdat we nu werken met 3 verschillende systemen. Virtuagym zal deze systemen allemaal vervangen.

De overgang houdt eveneens in dat we onze algemene voorwaarden en lidmaatschappen aanpassen, zodat deze stroomlijnen met het nieuwe systeem. De wijze van het lidmaatschap zal hierdoor ook wijzigen. De prijzen van de huidige lidmaatschappen blijven uiteraard gelijk.

Enkele voordelen van Virtuagym;
 Aan- en afmelden, verplaatsen of inhalen van een training kan eenvoudig via de app. Bellen is niet meer nodig, maar kan natuurlijk nog wel.
 Trainingsschema via de app, maar een trainingsschema uitprinten blijft uiteraard mogelijk.
 Grote trainingsdatabase; Meer dan 4000 mooie oefenvormen, inclusief foto’s en filmpjes.
 Maandelijks opzeggen wordt mogelijk, na afloop van het 1e kwartaal of 1e jaar lidmaatschap.
 Lidmaatschappen zijn via de app eenvoudig aan te passen. Bellen is niet meer nodig, maar kan nog wel.

We zullen Virtuagym ook gaan gebruiken om intakes en testen uit te voeren, zoals bijvoorbeeld conditietesten. Dit gebeurde tot nu toe met ‘Survival of the Fittest’, een uitgeprint rapport werd meegegeven. Aan het einde van het jaar hebben wij geen toegang meer tot ‘Survival of the Fittest’ en zullen de gegevens om privacy redenen worden gewist. Daarom vragen wij u, indien u graag een uitgeprint rapport ontvangt van uw testresultaten, om een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v. naam en geboortedatum). Uw rapport ligt dan binnen 2 weken uitgeprint klaar bij de balie van Fitaal de Sportlaan.

Binnen enkele weken ontvangt u van ons meer informatie over Virtuagym en onze voorwaarden.

Met sportieve groet,

Team Fitaal

pluspraktijk2015