Beste leden van Fitaal,

Een paar weken geleden heeft u de eerste informatie ontvangen omtrent ons nieuwe fitness-systeem Virtuagym. Op 30 september 2019 zullen wij overgaan op dit nieuwe systeem. Voorafgaand aan deze overgang zult u meerdere keren informatie ontvangen over dit proces en over het nieuwe systeem.

De overgang naar Virtuagym houdt ook in dat we onze algemene voorwaarden en lidmaatschappen aanpassen zodat deze stroomlijnen met het nieuwe systeem. De wijze van het lidmaatschap zoals u tot nu toe gewend bent, zal hierdoor ook wijzigen. De prijzen van de huidige lidmaatschappen blijven uiteraard gelijk. U vind de nieuwe algemene voorwaarden, de vernieuwde lidmaatschappen en onze huisregels hier.

Om vanaf oktober Virtuagym volledig in te kunnen zetten, kunnen tegoeden die nog openstaan gebruikt worden tot 1 oktober. Daarna komen deze te vervallen. Heeft u nog inhaallessen tegoed, dan heeft u tot 1 oktober de tijd om deze in te plannen.

In Virtuagym maken wij geen gebruik meer van onze ledenpas om in te checken. Vanaf maandag 30 september tot zaterdag 2 november is het mogelijk om uw pas in te leveren bij onze administratie. U krijgt dan €5,- borg retour. Mocht u deze borg niet terug willen, dan schenken wij dit bedrag aan het Ronald McDonald Kinderfonds.
U kunt er ook voor kiezen om de ledenpas te houden. Bij het tonen van deze pas kunt u 10% korting krijgen bij Sport2000 Veneboer en 100% Football.

Voor het aanmaken van een account en om u als klant in te voeren in Virtuagym hebben wij van elk trainingslid een eigen emailadres nodig. Het is daarom van belang dat het juiste emailadres bij ons bekend is. Informeer de komende periode bij onze administratie of bij de begeleider in de zaal of wij de juiste informatie bezitten, zodat de overstap naar het nieuwe systeem soepel verloopt.

Virtuagym zal ook gebruikt worden om intakes en testen uit te voeren. Aan het einde van het jaar zullen wij geen toegang meer hebben tot het systeem waar nu de testgegevens in opgeslagen worden en zullen de gegevens om privacy redenen worden gewist. Indien u graag een uitgeprint rapport ontvangt van uw testresultaten, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v. naam en geboortedatum). Uw rapport ligt dan binnen 2 weken klaar bij de balie van Fitaal De Sportlaan.

Binnen enkele weken ontvangt u meer informatie over de werking van Virtuagym en de app-mogelijkheden.

Met sportieve groet,

Team Fitaal

 

pluspraktijk2015