Komende maandag 30 september starten wij met Virtuagym. Hieronder volgt meer informatie over Virtuagym, de boekingsmail die u mogelijk van ons heeft ontvangen en uw lidmaatschap.

‘Helpdesk Stijn en Lieuwe’
Stijn of Lieuwe zijn tijdens al onze fitnesstrainingen komende week aanwezig om u te helpen met het installeren en uitleggen van de app Virtuagym. Via deze app kunt u via één druk op de knop een training annuleren of boeken. Ook kunt u in de toekomst hier een persoonlijk trainingsschema op ontvangen.

Mocht u dit allemaal niet willen of heeft u geen mobiele telefoon, dan blijft u gewoon gebruik maken van onze telefonische bereikbaarheid en baliemedewerkers. De bereikbaarheid met betrekking tot al uw vragen blijft dus gewoon bestaan.

Virtuagym app
U krijgt van ons een uitnodiging via mail om uw account te activeren. Vanaf dat moment kunt u de app downloaden. Heeft u geen mobiel of wilt u niet gebruik maken van de app, dan is inloggen via uw account op de PC mogelijk op https://fitaal.virtuagym.com

Ieder zijn/haar eigen unieke mailadres
Voor het aanmaken van dit account is het noodzakelijk dat ieder lid zijn/haar eigen mailadres heeft. Twee van onze fitnessleden kunnen dus niet gebruik maken van hetzelfde e-mailadres. Indien van toepassing, dan ontvangen wij graag uw nieuwe mailadres op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u en uw familieleden bij ons trainen en voor u samen slechts 1 e-mailadres hebben, dan zou u bijvoorbeeld een gratis G-mail /hotmail account kunnen aanmaken of een ‘Alias’-mailadres (voor meer info, zie: Gmail / outlook (Hotmail)

Boekingsmail / geboekte lessen
Zodra het account geactiveerd is, heeft u inzage in uw gegevens. U heeft misschien al een mail van ons ontvangen dat wij gedurende lange tijd lessen vooruit hebben geboekt. Het kan zijn dat u al had aangegeven bij een aantal lessen daarvan afwezig te zijn. Mocht op uw account na 6 oktober dit nog niet zijn verwerkt of kloppend zijn, zou u ons dan willen informeren?

Mobiel gebruik tijdens de training
Indien u in de toekomst uw trainingsschema digitaal via de app gaat gebruiken, dan is het toegestaan om uw mobiel in de zaal te gebruiken. Bellen, appen, foto’s maken, filmen is niet toegestaan. U kunt natuurlijk altijd een trainingsschema op papier van ons ontvangen.

Incasseren lidmaatschap
Vanaf 30 september zijn de algemene voorwaarden en lidmaatschappen aangepast. Het incasseren en factureren wijzigt hierdoor ook. De lidmaatschappen worden nu vooraf gefactureerd/geïncasseerd. Dit betekent dat aan het eind van de maand geïncasseerd wordt voor de volgende maand. Vanwege de overstap maken wij in oktober hierop een uitzondering; half oktober incasseren wij voor de maand oktober, eind oktober incasseren wij voor de maand november 2019. Leden die in het oude systeem nog een kwartaal hebben betaald, zullen niet eerder een factuur of automatische incasso ontvangen dan dat die periode is afgelopen.

Heeft u toestemming gegeven voor automatische incasso, dan zal de afschrijving op uw rekening omschreven worden als ‘STG Mollie Payments’. Klikt u de afschrijving aan, dan ziet u de omschrijving ‘VOF Mulder en Verhoeven’ plus de omschrijving van het lidmaatschap.

Inleveren pasjes Logifit
U kunt tot zaterdag 2 november het pasje inleveren en de borg terug krijgen of deze borg (€5.00) doneren aan het Ronald McDonald Kinderfonds.
Het inleveren kan op 2 manieren:
- Overdag: inleveren bij de balie
- Avond / zaterdag: inleveren bij de desbetreffende begeleider, u wordt verder geholpen
Het bedrag wordt binnen 14 dagen op de vermelde rekening overgemaakt. U kunt de pas ook houden voor het krijgen van 10% korting bij ‘100% Football’ en ‘Veneboer Sport 2000’.

We doen ons uiterste best om de overstap zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Desondanks kan het voorkomen dat er kinderziektes in het systeem zitten of dat er fouten worden gemaakt. Komt u iets tegen, laat het ons dan weten. Wij gaan dan op zoek naar een oplossing.

Wij kijken uit naar het gebruik van Virtuagym en wensen u ook veel gebruiksgemak toe.

Met sportieve groet,

Team Fitaal

pluspraktijk2015