Fitaal is een organisatie bestaande uit zes fysiotherapiepraktijken en een trainingscentrum in Drachten. Wij ondersteunen mensen die beter willen bewegen met onze expertise en persoonlijke aandacht zodat zij optimaal kunnen functioneren.

Vanwege de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker voor 16-20 uur per week, die ons administratieteam (4 medewerkers) vanaf 1 april komt versterken.

Als financieel administratief medewerker ben je (mede)verantwoordelijk voor de financiële administratie, het beheer van crediteuren en debiteuren, het aanleveren van de informatie voor de loonadministratie en het verzorgen van de managementinformatie. Daarnaast verzorg je samen met het administratieteam de diverse dagelijkse administratieve taken.

Functie-eisen
- Afgeronde opleiding financieel administratief (MBO-4)
- Werkervaring als financieel administratief medewerker
- Goede beheersing van de Nederlandse taal

Competenties
Voor de functie van Financieel Administratief medewerkers zijn de volgende vaardigheden en eigenschappen van belang:
- Passievol samenwerken
- Communicatief vaardig
- Nauwkeurig - Flexibel
- Positieve instelling

Wij bieden een organisatie waar professionaliteit van het team gepaard gaat met enthousiasme en creativiteit, in een open en ontspannen werksfeer.

Mocht je je herkennen in bovengenoemd profiel en ben je geïnteresseerd in de functie van Financieel Administratief Medewerker bij Fitaal, stuur dan je CV met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pluspraktijk2015