Beste fitnessleden en cliënten van Fitaal,

In navolging van onze eerdere berichtgeving op onze website en sociale media kanalen, blijven wij de richtlijnen van het RIVM volgen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Op basis van de nieuwe maatregelen van de regering (12 maart j.l.) in de strijd tegen het coronavirus, zijn er geen beperkende maatregelen opgelegd in onze dienstverlening. Omdat wij een relatief klein fitnesscentrum zijn en een beperkte groepsgrootte hanteren, kan ons fitnessaanbod voorlopig gewoon doorgaan.

Wel houden wij het volgende, aangescherpte, hygiëneprotocol aan:

- Wij geven even geen handen, maar begroeten u met een glimlach.
- Meerdere malen per dag maken wij deurklinken, handvaten, leuningen, toetsenborden, etc. schoon.
- In al onze oefenzalen, behandelkamers en toiletten zijn papieren handdoekjes aanwezig.
- In alle trainingszalen is een schoonmaakspray aanwezig, waarmee de trainingsapparatuur voor of na gebruik extra schoongemaakt kan worden.

Verder vragen wij u om niet naar onze praktijklocaties te komen in geval van:
- verkoudheidsklachten (hoesten en/of benauwdheid) of
- koorts en andere griepverschijnselen of
- recent bezoek aan een risicogebied
En vragen wij u om:
- Tijdens onze fysiotherapeutische dienstverlening een grote badhanddoek èn een kleine handdoek mee te nemen (‘behandeltafel vullend’).
- Tijdens onze fitnessbegeleiding of zaalrevalidatie een schone handdoek actief te gebruiken.

Indien u een kwetsbare gezondheid heeft en u ziet het niet zitten om naar onze praktijk te komen, dan hebben wij daar alle begrip voor. Zou u dan zo vriendelijk willen zijn om ons daarover zo vroeg mogelijk te informeren? Indien u graag naar onze praktijk wilt komen, dan bent u uiteraard welkom.

Vanzelfsprekend houden wij alle ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze leden / cliënten en medewerkers staat voorop!

Vooralsnog blijft u van harte welkom en begroeten wij u graag met een glimlach!

 

Met vriendelijke groet,
Team Fitaal

pluspraktijk2015