Inmiddels zijn we alweer een aantal weken verder in de wereldwijde gezondheidscrisis. We hopen uiteraard dat u klachtenvrij bent gebleven. Wij zijn gezond en hebben de fysiotherapie binnen ons bedrijf grotendeels alweer kunnen hervatten. De fitness lessen liggen nu nog wel stil. De Bootcamp en Conditie Circuit lessen, die buiten in onze tuin plaats vinden, zijn weer begonnen na de versoepeling van de maatregelen begin mei.

Deze Conditie Circuit lessen zouden we graag onder de aandacht willen brengen, omdat we alle leden de mogelijkheid willen geven hieraan mee te doen. Ook willen we u informeren over de ‘credits’ van het lidmaatschap en onze voorbereiding op een verantwoorde herstart van de fitness bij ‘groen licht’ van de regering.

Conditie Circuit (CC) buiten in de tuin
Normaal gesproken bieden wij deze groepslessen aan in onze zalen binnen, maar sinds een week ook buiten. Een les bestaat voor een deel uit cardio oefeningen afgewisseld met kracht-, balans-, en coördinatie oefeningen. Elke les worden er andere oefeningen gegeven. Oefeningen kunnen individueel aangepast worden in zwaarte. Wisselen van de oefeningen gaat op tijd, dit wordt aangegeven door de begeleider. Kortom, een gezellig en gezond alternatief; proberen kan altijd!

Wanneer u besluit om met deze lessen mee te doen dan kunt u zich telefonisch aanmelden en gaat uw normale abonnement weer in. De trainingstijden kunt u terugvinden in het rooster op de app (dit zijn dezelfde tijden waarop de CC voor onze sluiting gegeven werd). Bij voldoende animo, zullen wij de mogelijkheden uitbreiden. Mocht u liever online willen blijven trainen middels onze wekelijkse Youtube filmpjes of willen wachten tot onze heropening binnen, dan hoeft u niets te doen en blijft alles hetzelfde.

Credits en lessen
Wanneer u normaal gesproken een les mist, dan heeft u een credit over. Deze credit is nog 6 weken geldig en tijdens de looptijd van het abonnement in te zetten om een les in te halen. Door onze sluiting van de afgelopen maanden werkt het creditsysteem echter niet goed. Hierdoor heeft u meer credits in uw app staan dan hoort. Het terugzetten van deze credits is erg arbeidsintensief. Daarom zullen de eerste zes weken na heropening niet het juiste aantal credits in de app kunnen worden weergegeven. Na zes weken is dit weer genormaliseerd. Als u nog lessen in te halen heeft van voor de sluiting, dan kunt u dit aangeven bij de balie.

Herstart fitness
Op dit moment treffen wij voorbereidingen in Virtuagym voor de herstart van de fitness. Hierdoor verwijderen we o.a. gemaakte boekingen in groepen die nu niet doorgaan of online plaatsvinden. Wij hebben zelf achter de schermen alle automatische berichten uitgezet. Het kan zijn dat u zelf toch annuleringen ontvangt via e-mail of een push-bericht, dit heeft te maken met de instellingen in Virtuagym. Wij zorgen ervoor dat op het moment dat de fitness weer volledig herstart wordt, alles weer hersteld is.

Inmiddels hebben wij onze zalen en ontvangstruimtes volledig ingericht op de 1.5 meter maatschappij. Ook hanteren wij in onze zalen een aangescherpt hygiëne beleid, waar u bij heropening van onze fitness over zal worden ingelicht. Momenteel beraden wij ons op een soepele doorstroming van sporters in de gemeenschappelijke hal/trap en beoordelen wij de grootte van onze groepen. Er komen mogelijk kleine wijzigingen in een aantal aanvangstijden en/of extra groepen, zodat u op een prettige en verantwoorde manier bij ons het sporten kunt hervatten. U wordt tijdig op de hoogte gesteld wanneer dit het geval is. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Tot slot willen we u bedanken voor uw steun de afgelopen weken en het vertrouwen wat u in ons heeft getoond. We hopen u snel weer te mogen begroeten!

Sportieve groet,

Team Fitaal

PS Gaat u deelnemen aan Conditie Circuit buiten in de tuin? Dan vragen wij u het volgende:
- Houd onderling 1,5 meter afstand tijdens de training.
- We verzamelen maximaal 5 minuten voor de training, buiten voor het pand.
- Kleed- en doucheruimtes zijn gesloten, dus trek thuis alvast de sportkleding aan.
- Wanneer je onverhoopt toch het pand in moet, houd je dan aan onze huisregels.
- Houd de landelijke gezondheidsadviezen aan.

pluspraktijk2015