Net als de afgelopen jaren wil Fitaal met een groep lopers deelnemen aan de 8 van Drachten op zondag 14 juni 2020. Het doel is om de acht kilometer uit te lopen, ieder op zijn eigen niveau en eigen tempo. Loop jij met ons mee?

Voor wie?
Zowel beginnende als gevorderde hardlopers zijn welkom. Een basisconditie is een pré. En we houden rekening met eventuele blessures.

Fitaal is een organisatie bestaande uit zes fysiotherapiepraktijken en een trainingscentrum in Drachten. Wij ondersteunen mensen die beter willen bewegen met onze expertise en persoonlijke aandacht zodat zij optimaal kunnen functioneren.

In de nieuwsbrief deze keer aandacht voor de zwangerschapsbegeleiding bij Fitaal, ons valpreventieprogramma voor ouderen en de fysiotherapeutische begeleiding van patiënten met COPD en astma.

Stoel- en yang Yoga

Wat is Stoelyoga?
Stoelyoga is een milde, rustige vorm van yoga. Het bestaat uit bewegingsoefeningen, ademhalingsoefeningen en korte meditatie. De stoel vormt hiervoor de basis, in plaats van een mat.
Voor elke oefening zijn verschillende aanpassingen mogelijk, zodat iedereen kan meedoen.

Per 1 januari worden de tarieven voor fitness en fysiotherapie met een kleine indexering (1-1,5%) verhoogd.

Voor de actuele prijzen zie op de website Fitness / Fysiotherapie

Het blijft moeilijk; welke zorgverzekering sluit het best aan bij uw wensen.

Het KNGF heeft een en ander op een rijtje gezet. Door op de bijlage te klikken ziet u de beste polissen voor 2020.

Inmiddels zijn wij ongeveer 1 maand verder en geven wij u graag nog wat extra informatie over een aantal zaken.

Virtuagym app - telefonische bereikbaarheid en service blijft gelijk

Komende maandag 30 september starten wij met Virtuagym. Hieronder volgt meer informatie over Virtuagym, de boekingsmail die u mogelijk van ons heeft ontvangen en uw lidmaatschap.

In de nieuwsbrief deze keer aandacht voor echografie in aanvulling op het lichamelijk onderzoek, fysiotherapie in warm water en ons nieuwe digitale fitnesssysteem Virtuagym.

Beste leden van Fitaal,

Een paar weken geleden heeft u de eerste informatie ontvangen omtrent ons nieuwe fitness-systeem Virtuagym. Op 30 september 2019 zullen wij overgaan op dit nieuwe systeem. Voorafgaand aan deze overgang zult u meerdere keren informatie ontvangen over dit proces en over het nieuwe systeem.

pluspraktijk2015