Door de knie of onder de knie?
Op woensdag 30 januari organiseren wij een thema-avond over knieblessures voor trainers, sportverzorgers en coaches van sportverenigingen in Drachten en omstreken.

In de nieuwsbrief deze keer aandacht voor manuele therapie, de afdeling orthopedie van ziekenhuis Nij Smellinghe en de Olympische droom van Fitaal fysiotherapeut Harmen Jan van Ark.

Vanaf 1 januari 2019 stijgt het BTW tarief voor fitness van 6 naar 9%.

Hoewel wij in 2019 met alle zorgverzekeraars een contract hebben afgesloten, zijn de condities per zorgverzekeraar zeer verschillend.

Fitaal heeft 2 november jl.voor de vierde keer de kwaliteitsaudit van het HCA (HealthCare Auditing) met positief resultaat doorlopen.

De 'oude' stoelen in de centrale hal zijn vervangen voor nieuwe.

In de nieuwsbrief deze keer aandacht voor vliegwieltraining, een nieuwe trainingsmethode die sinds kort bij Fitaal toegepast wordt; een interview met Marissa Lindemulder (AVS Sportdiëtist) over gezonde voeding; schouderrevalidatie bij bovenhandse sporters.

Binnenkort starten we een nieuwe bootcampgroep!

Dag: Donderdag
Tijd: 18.45 uur
Begeleiding: Chris Smeman

Meedoen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 0512 541158

Ook kun je een proefles doen. Deze kost € 7,50 (contant of per pin te betalen)
Voor abonnementsprijzen klik hier.

In de zomermaanden is het vaak erg rustig. De buren, de kinderen, veel mensen zijn op vakantie. Daarom bieden wij juist in deze periode een sportieve activiteit aan voor ouderen in groepsverband.
Voor wie en door wie?

De werkzaamheden voor het restylen van onze praktijk aan De Sportlaan komen in de afrondende fase. De afgelopen weken heeft u al kunnen merken dat er de nodige werkzaamheden zijn uitgevoerd. Inmiddels is er met het aanpakken van de balie begonnen

pluspraktijk2015