Start fitness 1 juli, gewijzigde lestijden

Vanaf 1 juli mogen wij onze fitness deuren weer openen! Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee en we hopen dat voor u uiteraard hetzelfde geldt. In een eerdere mail hebben wij aangekondigd dat er organisatorisch een aantal zaken aangepast gaan worden, zodat wij de sporturen weer verantwoord kunnen aanbieden. Dit houdt in dat wij een nieuw fitnessrooster hebben gemaakt.

Uitleg nieuwe fitnessrooster
Kijk hier wat de nieuwe tijden zijn van de fitnessgroepen.
• Het kan zijn dat uw normale les een kwartier of een half uur verschoven is. Kijkt u even in de bijgevoegde tabel of dit voor u van toepassing is. Wanneer deze eventuele nieuwe tijd niet schikt, zou u dit dan z.s.m. willen doorgeven? Wij kijken dan samen met u naar een andere mogelijkheid.
• De fitnessgroepen binnen worden beperkt tot 10 personen. Voorheen hanteerden wij een maximale groepsgrootte van 14 personen. Het kan daarom zijn dat u gevraagd wordt om op een andere tijd die dag te komen sporten. In dit geval krijgt u volgende week een telefoontje van ons.

Mocht u besluiten om later in het jaar te herstarten en de komende periode te pauzeren, houdt u er dan rekening mee dat het plekje in uw normale sportgroep misschien niet meer mogelijk is. Door de beperkte groepsgrootte kunnen we helaas niet meer garanderen dat na een lange pauzering (>2 maanden) uw plaats in de groep nog vrij is. We hopen op uw begrip hiervoor.

Tot 1 juli blijven wij de Conditie Circuit trainingen buiten voortzetten, daarna zullen deze trainingen weer binnen gegeven worden. Indien u nog niet binnen wilt trainen, maar wel buiten, zou u dit dan ook aan ons door kunnen geven? Bij voldoende animo zullen we buitentraining na 1 juli blijven aanbieden.

Zodra wij na deze mail de inventarisatie rond hebben en het sporten echt weer bijna kan beginnen, dan ontvangt u nog een laatste informatieve mail van ons met o.a. onze nieuwe hygiëne regels. We hopen dat u voor nu voldoende op de hoogte bent gebracht.

Neemt u contact met ons op als uw eventuele nieuwe sporttijd u niet past?

Hopelijk tot snel!