Update Coronamaatregelen n.a.v. 13 oktober

Sinds 2 weken hebben wij onze patiënten verzocht om een mondkapje mee te nemen naar de behandeling en zijn wij zelf ook gestart met het dragen van een mondkapje tijdens behandelingen. Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober jl, hebben wij besloten enkele maatregelen aan te scherpen.

Wij zullen als therapeuten, fitness-begeleiders en baliemedewerkers binnen altijd een mondkapje dragen. Ook vragen wij dit aan onze patiënten. Als medewerkers hanteren wij dit ook in onze oefenzalen.

Om hierin één lijn te trekken, vragen wij aan u hetzelfde; Zou u, zodra u bij ons binnenkomt, een mondkapje willen dragen tot het moment dat u één van onze oefenzalen betreedt? Daarna mag u het mondkapje afdoen en bij u houden/dragen; Sporten met een mondkapje op, lijkt ons praktisch gezien voor nu niet wenselijk. Mocht u zelf wel een mondkapje op willen houden, dan bent u uiteraard vrij dit te doen.

Daarnaast zullen wij vandaag in de loop van de dag onze douches en kleedkamers weer sluiten. We gaan terug naar de eerdere situatie. U kunt net als eerder uw jas wel ophangen in één van de kleedkamers en uw schoenen plaatsen in het schoenenrek. Deze informatie komt, zoals u van ons gewend bent, weer zichtbaar in het pand te hangen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!