Update Coronamaatregelen n.a.v. 3 november

Naar aanleiding van de persconferentie van gisterenavond 3 november hebben wij de volgende aanpassingen en oplossingen voor u voor de komende 2 weken. Na deze 2 weken gaan wij automatisch weer terug naar de huidige situatie en vervallen alle onderstaande wijzigingen, tenzij anders wordt besloten door de overheid. We zullen u daarom over 2 weken opnieuw informeren via een mailing.

Met ingang van donderdagochtend 5 november:

Fitness
Alle fitness (voorheen reguliere fitness) gaat ongewijzigd door. Fitness is namelijk een individuele training.
In een aantal groepen worden aan het einde van de les gezamenlijke oefeningen gegeven. Omdat groepslessen de komende 2 weken niet mogelijk zijn, komen deze groepsoefeningen te vervallen.

Buitentrainingen
De buitentrainingen komen te vervallen. U kunt individueel komen trainen op een van onze fitnesstijden of uw lidmaatschap gedurende 2 weken pauzeren. Belt u ons even op om dit af te stemmen?

Conditie Circuit
De komende 2 weken kunt u op uw trainingstijd komen trainen met een individueel trainingsschema dat voor u klaar ligt. Uw fitnessbegeleider is aanwezig om u te begeleiden.

Bootcamp
De komende 2 weken kunnen jullie op de gebruikelijke trainingstijd komen trainen in de zaal en eventueel in de buitentuin (max 4 personen) met een individueel trainingsschema dat voor jullie klaar ligt. Chris is aanwezig om jullie te begeleiden.

ZwangerFit en Fit na de Bevalling
De komende 2 weken kunnen jullie op jullie vaste trainingstijd komen trainen met een individueel trainingsschema dat voor jullie klaar ligt. Kirsten is aanwezig om jullie te begeleiden.

Yin Yoga
De komende 2 weken gaat de Yin Yoga live online door via een besloten facebookgroep. U ontvangt via Virtuagym een link.
Yin Yoga maandagavond groepen (Rixt): 19.00-20.00 uur
Yin Yoga dinsdagochtend groepen (Tealinda): 9.00-10.00 uur
Yin Yoga vrijdagochtend groepen (Tealinda): 9.00-10.00 uur
De les blijft in de besloten groep aanwezig. Mocht u op het tijdstip verhinderd zijn, dan kunt u de les zelf op een later tijdstip nog volgen (niet live).

Krachttraining voor wielrenners
De start van de krachttraining wordt uitgesteld. We hopen op 18 november te kunnen starten, indien de maatregelingen van de overheid dit toestaan.

Voor de goede orde; alle fysiotherapie in de oefenzalen kan ongewijzigd doorgaan.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Met sportieve groet,
Team Fitaal