Update fitness nav de persconferentie 14-01-2022

Beste sporters,

Wij zijn erg blij dat we vanavond tijdens de persconferentie gehoord hebben dat we onze deuren vanaf morgen weer mogen openen voor het sporten!

Er zijn nog wel een aantal beperkende maatregelen. Hieronder zullen wij aangeven hoe we omgaan met deze regels.

– Sporten is voor alle leden > 18 jaar alleen mogelijk met een geldig Corona Toegang Bewijs / QR code. Wij zullen daarom deze code aan het begin van elke les scannen in de oefenzaal.

– Het is verplicht om een mondkapje te dragen (bij voorkeur een chirurgisch mondkapje) in de hal, gang en op de trap. Tijdens het sporten hoeft er geen mondkapje te worden gedragen.

Als u de voorkeur heeft om buiten te blijven fitnessen, dan blijft deze mogelijkheid er op woensdagavond van 18:45-19:45 uur. Bij voldoende animo (>6 personen) kunnen we ook op vrijdagochtend een les buiten aanbieden van 10:00-11:00 uur. Wanneer u hier interesse in heeft, dan kunt u zich hiervoor inschrijven via de Virtuagym app. Let op, bij onvoldoende inschrijving zal dit uur niet doorgaan.

Als u tijdens de lockdown periode heeft aangegeven het lidmaatschap te willen pauzeren vanwege corona, dan is deze vastgezet tot 1-2-2022. Doordat we eerder open mogen, beëindigen wij deze pauzering vanaf morgen. Wanneer u toch de pauzering wilt aanhouden tot februari, dan graag zsm een mailtje naar fitness@fitaal.nl. Pauzeringen die om een andere reden dan Corona zijn doorgegeven, blijven uiteraard wel van kracht.

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd terecht bij onze baliemedewerkers op telefoonnummer 0512-541158.

Morgen beginnen de trainingen en zonder tegenbericht verwachten wij iedereen weer. Wij hebben er in ieder geval weer zin in, wij hopen jullie ook!

Met sportieve groet,

Team Fitaal