Update fitness

Onze laatste update hebben wij eind juni geplaatst, net voor de herstart van onze fitness uren. We zijn inmiddels gelukkig alweer 2,5 maand open en sinds 7 september zijn de douches en kleedkamers ook weer in gebruik. Wel hanteren we een gelimiteerd aantal personen in de ruimtes.

Deze heropening ging uiteraard gepaard met een aantal veranderingen.

Allereerst willen we onze complimenten geven over de omgang met deze nieuwe regels zoals het strikt aanhouden van de trainingstijden, de flexibiliteit bij verandering van trainingstijden, het thuis omkleden, het schoonmaken van de apparaten en materialen, het afstand houden van elkaar en nog veel meer. Dit wordt door ons allemaal erg gewaardeerd! Ook wij hebben aan deze nieuwe regels en omgang moeten wennen. Bij eventuele knelpunten proberen we snel en adequaat te reageren. Mochten er tips zijn, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Door de huidige positieve omgang met alle veranderingen binnen Fitaal, zien wij de komende herfst- en winterperiode met vertrouwen tegemoet en hopen we uiteraard dat iedereen gezond blijft!