Uw lidmaatschap bij Fitaal

Beste leden van Fitaal,

De Corona crisis duurt helaas voort en het aantal besmettingen neemt nog toe. Dat is slecht nieuws, we hopen dat u ondanks het toenemende aantal besmettingen nog steeds in goede gezondheid verkeert. Inmiddels is het duidelijk dat de beperking t.a.v. de fitness in ieder geval tot 1 juni zal duren. Dit houdt in dat we u de komende tijd nog niet kunnen verwelkomen in ons pand. Zodra dit echter weer mogelijk is staan onze deuren natuurlijk direct voor u open! In de tussentijd kunt u met uw huidige lidmaatschap tegen een gereduceerd tarief vanaf 6 april toch bij Fitaal trainen, maar dan op afstand, namelijk online. Vanaf 24 maart zijn wij gestart met een proefperiode, dus u kunt onze online fitness alvast uitproberen.

Voor velen van ons vallen er naast sportmogelijkheden ook andere fysieke werkzaamheden weg, omdat er in deze periode vaak minder gewerkt of buiten ontspannen kan worden. Het is belangrijk voor u om veelzijdig en vaak te bewegen. Daarom adviseren wij u om juist in deze tijd bij ons en met ons te blijven sporten. Dat kunnen we met elkaar doen op de volgende manier:

Sport bij Fitaal, maar dan op afstand, vanaf 6 april:

  • Wekelijks een aantal online fitness- en conditiecircuittrainingen voor al onze fitnessleden. U heeft op deze manier, ook al is het op afstand, toch de mogelijkheid om uw training bij ons te volgen!
  • Wekelijks online trainingen in een besloten groep voor onze Yin Yoga, ZwangerFit, Bootcamp, Bootcamp For Women en Fit na de Bevalling leden. Hier heeft u de mogelijkheid om live deel te nemen!
  • Via de Virtuagym app toegang tot vele trainingen op ieder gewenst tijdstip.
  • Telefonische begeleiding voor vragen over uw trainingen en indien nodig eventueel begeleiding via video-verbinding.


Verder blijven wij u via mailing per 4-6 weken 3 trainingsschema’s toesturen (gratis).
In de bijlage leest u onze tijden, mogelijkheden en exacte inhoud. Wij bieden u dus ongeacht uw lidmaatschap meerdere trainingen en trainingsmomenten per week aan.
Zo kunt u optimaal fit blijven en werken aan een optimale gezondheid.

Werkwijze qua lidmaatschap

Veel fitnesscentra hebben ervoor gekozen om de volledige kosten van het lidmaatschap sinds de aanvang van de Coronacrisis te blijven innen en het lidmaatschap voort te zetten in ruime en goede online mogelijkheden.

Omdat u van ons een individueel trainingsprogramma, advies op maat en professionele begeleiding in kleine groepen gewend bent, hebben wij voor een iets andere aanpak gekozen. Wij hebben het volgende voor u automatisch verwerkt:

  • Wij hebben uw lidmaatschap gepauzeerd vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april; de kosten worden automatisch verrekend, u betaalt in deze periode dus geen lidmaatschap.
  • Vanaf 7 april hervatten wij automatisch uw lidmaatschap, waarbij u gebruik kunt maken van de eerder genoemde trainingsmogelijkheden. Indien u 2 of 3 keer per week bij ons fitnesstraining, conditie-circuit of bootcamp volgde, dan geldt het tarief van 1 maal per week. De tarieven verlagen wij met 50%; kortom u kunt minimaal 2 maal zoveel trainingen volgen voor 50% van de kosten (of minder). Wij hopen u hiermee ruimschoots tegemoet te komen.

Belangrijk!

Indien u geen gebruik wil maken van deze regeling, dan is het uiteraard mogelijk om uw lidmaatschap te pauzeren tot het moment dat wij onze deuren weer mogen openen. U kunt dit vóór 14 april aan ons doorgeven. Lees in de bijlage hoe dit heel eenvoudig kan. Wij hopen dat we op deze manier toch onze trainingsbelofte waar kunnen maken en u optimaal van dienst zijn in deze voor ons allemaal onzekere tijd. Schroom niet om ons met vragen over uw training te bellen. Ook al is het op afstand, wij staan graag voor u klaar!

Sportieve groet,
Team Fitaal